Tilmeldings- og betalingsprocedure

Tidligste tilmeldingsdato er 9. august 2022

Der er anført en bindende tilmeldingsfrist ved hvert arrangement, men tilmeld dig gerne i god tid. Skulle fristen være overskredet, så forhør alligevel, om der er plads til dig også. 

Du tilmelder dig til alle arrangementer ved henvendelse til bestyrelsesmedlem Linda Rasmussen – tilmelding helst på e-mail: 

·         koldinghusflid@hotmail.com (bruges kun v/tilmelding)

HUSK at oplyse ved tilmelding:

·         Fulde navn

·         Telefon nr.

·         E-mailadresse

·         Ovenstående gælder også ved tilmelding for andre 

Du vil efterfølgende modtage bekræftelse på din tilmelding.

Omkring tilmeldingsfristen vil du få tilsendt information om betaling evt. vedhæftet materiale/værktøjsliste. Der vil være angivet en betalingsfrist/dato til bankoverførsel for kursusgebyret.

Afbud efter tilmeldingsfristen, medfører at hele kursusafgiften skal betales. 

Ved bankoverførsel er det vigtigt for vores registrering af din ind-betaling, at du i ”korte meddelelser til modtager” skriver dit navn og kursusnummer (f.eks.: JulieS/208 eller JonasA/211) – Kursusnummer findes ved kurset

NB: Du er først endelig tilmeldt, når du har betalt kursusgebyret.

Vi vil sætte pris på, at du overholder betalingsfristen, det letter administrationen for tjek af indbetalinger til de enkelte arrangementer – Vis hensyn – betal til tiden - Tak.

 

Skulle du mod forventning være forhindret i at deltage, så meld hurtigst muligt afbud, da det kan være afgørende for gennemførsel af kurset og/eller en på venteliste kan få den ledige plads

Beløbet indbetales på: Reg. 7040 Kontonr. 0001009975

KONTAKT


Kolding Husflid
Agtrupvej 51
6000 Kolding

Telefon: 51343404

Mail: kolding@husflid.dkMedlem af Fora